Plugghelg

Världens tråkigaste helg typ.. försökt plugga men det går inte. Fysikprov imorgon, och har haft två veckor extra att plugga men det är så jävla tråkigt. Inte nog med det, så är provet imorgon på morgonen. ´Verkligen skitjobbigt att börja veckan med över en timmas NO med den jävla kärringen :S Jaja.. får stå ut ett år till.

Snackat i tele med Angeliqa idag, över en timme kanske.. bara snackat massa skit, haha :) Ska dra till ekohallen imorgon direkt efter skolan, sen så ska vi färga mitt hår! Äntligen <3 Ska försöka öppna boken nu, sen är det ONE TREE HILL !

PUSS AIDA YASEMIN K.

What about if that whas you

Kärlek till denna låten ♥
Darin - What If


Tisdag

Tisdag, 5 maj, vilket innbär att jag fick mina efterlängtade pengar idag (: Kommer ju vara slut innan veckan är slut, är helt säker på det.. saker som måste göras/köpas:

♥ Hårfärg
♥ Ögonbrynsfärg
♥ Jeanstights
♥ Mascara
♥ Sola solarium
♥ Hårinpackning
♥ Skor
♥ Underkläder
♥ Lösnaglar
♥ Solglasögon

Pengarna kommer verkligen inte räcka till allt detta, men till det mesta iallafalla :) 100 % på att jag ska färga håret iallafall, har sagt det jättelänge nu.. men måste först bleka det, skitsvårt att få mitt mörka hår till lite ljusare.
Pussaaaah <3

Valborg

Ett tag sen man bloggade visst.. har haft annat för mig. Kan iallafall berätta vad som hänt senaste dagarna. På torsdagen firade jag och vännerna valborg i pildammsparken. Typ hela malmö var ju där. Började med att jag gick hem från skolan, duschade, fixade håret och sminka mig lite.. Väntade sen på att Angeliqa och Michelle skulle komma, så fixade vi oss tillsammans hemma hos mig. Tog bussen till Värnhem och mötte Samira och Munira där. Köpte lite saker, sen tog vi bussen vidare till pildammarna. My good, hela bussen var full med punkare, och då överdriver jag inte. Jaja, träffade några killar på vägen.. inte så jätteintressanta så vi stack från dom, men träffade dom sen igen ibland. Riktigt mycket folk i parken, duktiga var vi som lyckades hålla ihop. EN tequila-drinkar senare kunde vissa inte stå på sina egna ben :S Lite konstigt, och överdrivet. Kvällen var endå rolig iallafall, förutom när vissa lekte fulla, så jävla störigt.. tråkigt också när man dricker så mycket att man nästan däckar, och att polisen måste köra en hem.. Helt okej kväll iaf, men ganska crazy :)

 

Inte så jättebra bilder, men hade bara mobilen att fota med.. och att fota var nog det sista jag tänkte på hela kvällen (:

RSS 2.0